Міжнародний Семінар Айкідо Йосінкан сенсей Сусуму Чіно 8 дан AYF

В рамках європейського турне до міста Львів завітав керівник Міжнародної федерації Йосінкан сенсей Сусуму Чіно 8 дан Айкідо Йосінкан.

Це надзвичайна подія, так як майстер такого рівня вперше в Україні. На семінар з'їхалися представники всіх федерацй з різних куточків України (Київ, Суми, Полтава, Запоріжжя, Вінниця, Івано-Франківськ) також відвідали семінар представники Польщі, Німеччини. В рамках семінару було проведено інструкторські тренування, окремі заняття для дітей та дорослих, зустрічі з відомими людьми міста Львова, атестаційні екзамени, показові виступи.

На інструкторських заняттях сеней Чіно приділив увагу роботі в парах Djo Waza, San nin Dori. Вказавши на важливі моменти при виконанні техніки проти двох та більше осіб. Заняття з дітьми проходили в ігровій атмосфері, де діти мали можливість вдосконалити свої знання в Айкідо Йосінкан та відволіктись від виснажливих тренувань. Дорослі студенти також отримали свою порцію знань, вивчаючи складні техніки. Сенсей Чіно демонстрував неймовірну майстерність у виконанні Oyo Waza.

В останій день були проведені показові виступи, на які були запрошені представники Української федерації кендо. Також в останій день семінару інструктори та учні нашої школи здавали іспити на чорні пояси. За результатами іспитів було присвоїно перші, другі та треті дани.