Семінар Айкідо Йосінкан - тренування тіла і розуму

У м. Львів з 20 по 22 лютого відбувся семінар Айкідо Йосінкан під керівництвом Сенсея Ващишина Володимира 5 Дан AYF. В рамках три денного семінару Сенсей Володимир провів окремі тренування для інструкторів Української Фундації Йошинкан, на яких вивчали та детально розбирали сучасні підходи передачі знань в системі Айкідо Йосінкан. Також особлива увага була приділена роботі зі зброєю (бокен, танто), так як багато інструкторів школи планують підвищувати свої кваліфікаційні рівні.

Два дні поспіль яскравими і насиченими були тренування для наймолодших учнів нашої школи. Діти вивчали різноманітні техніки, відпрацьовували базові пересування (Khihon Dosa), удосконалювали техніки страховки (Ukemi), а також в ігровій формі мали можливість проявити свої морально-вольові та фізичні якості.

На тренуванні із дорослими учнями Сенсей  велику увагу приділив відпрацюванню базової стійки Kamae, так як правильна осанка і міцна стійка є основою для технік Айкідо Йосінкан. На семінарі відпрацьовувались вправи для покращення роботи Futari Dori Jiyu Waza (робота проти двох суперників). А також на прохання учнів одне тренування було присвячене технікам Goshin Waza (техніки самозахисту).

Велика подяка батькам наших найменших учнів за те, що знайшли можливість і протягом двох днів відвідували семінар і емоційно підтримували своїх дітей у прагненні до нових знань в Айкідо.  

Також дякуємо інструкторам за допомогу в організації та проведені семінару.

Чайка Б. - керівник додзьо Seishinryoku

Самборська В. - інструктор додзьо Seishinryoku

Олійник О. - інструктор додзьо Kiryoku

Ячменев О. -  керівник додзьо Jishin

Буц М. - мол. інстр. додзьо Shinsei

Задихіна Н - мол. інстр. додзьо Seishinryoku

Особлива подяка нашим фотографам Роману Семену і Тетяні Островській. Вони не тільки встигали тренуватись на татамі, а й робили чудові фотографії, що дають нам можливість пам'ятати особливі моменти які ми провели разом на татамі.