Відбувся семінар Сенсея Малкольма Кроуфорда 7 Дан AYF (Англія)

Учні нашої школи в період з 5 березня по 8 березня приймали участь в міжнародному семінарі під керівництвом Сенсея Малкольма Кроуфорда 7 Дан AYF (Англія). Семінар розпочався в м. Новояворівськ і тривав два дні. Протягом цих двох днів Сенсей приділяв увагу вивченню тіхніки Sokumen Iriminage, а також вивченню декількох варіантів техніки Kokyu Nage. Закінчивши семінар в м. Новояворівськ Сенсей Кроуфорд приїхав до м. Львова де також провів дводений семінар з Айкідо Йосінкан. На тренуванні Сенсей акцентував увагу на важливості роботи бедр, та постійному дотримані центральної лінії під час виконання технік. Також значну частину часу Сенсей Кроуфорд приділив вивченню способу вдосконалення Djiu Waza.

  В рамках семінару були організовані показові виступи де учні школи "Сінкікай" демонстрували свою майстерність в Айкідо Йосінкан та Сінкендо. Сенсей та глядачі були враженні високим рівнем підготовки учасників показових виступів.

  Хочеться відмітити що в семінарі взяли участь не тільки учні з Новояворівська та Львова, також були присутні представники Києва, Полтави, Кам'янець-Подільська, та м. Забже (Польща).

  Дякуємо організаторам семінару "Академії бойових мистецтв" м. Новояворівськ та "Сінкікай" м. Львів за проведення чудового семінару.