Семінар під керівництвом Масахіко Норікі (6 дан Хомбу Додзьо, Японія)

4-6 листопада у місті Львові за адресою Стуса, 4 відбувся семінар під керівництвом Масахіко Норікі (6 дан Хомбу Додзьо, Японія). Організаторами заходу є Всеукраїнська Федерація Айкідо Йошинкан.

У семінарі взяло участь понад 300 учасників різних вікових груп з Долини, Івано- Франківська, Новояворівська, Києва, Сум,Вінниці, Львова, Суховолі, Городка, Мшани та інших населених пунктів. Під час проведення семінару сенсей Норікі особливу увагу приділяв роботі в динаміці - дзю ваза, що дало можливість учасникам краще застосувати свої навики в реальних ситуаціях. Всеукраїнська федерація Айкідо Йошинкан висловлює подяку Норікі Сенсею за чудово проведений семінар та можливість здобути нових практичних навиків у айкідо.

Дякуємо нашим гостям з різних міст України за те, що ці три дні провели разом з нами пліч опліч на татамі. Всім нашим учням за ваше прагнення до нових знань. Висловлюємо подяку Управління молоді, сім'ї та спорту м.Львова за інформаційну підтримку. Мережі магазинів МобіМанія, фотостудії "Фотовернісаж", Нова Оселя Львів та рекламній агенції IQ zone за допомогу в реалізації заходу.
Всім інструкторам федерації за вашу працю на татамі. Особливу подяку висловлюємо Oleksiy Yachmenev за переклад, без котрого ми б не змогли так плідно працювати.
Фотографам організаці Tatyana Ostrovskaya та Роман Семен за можливість зберегти в пам"яті ці світлі моменти.

Автори фото: Ростислав Павлик, Тетяна Островська, Роман Семен