Заверешння табору Gashuku в Карпатах

Кажуть, що гори надихають! А ми в цьому переконались))) Цілий тиждень наші айкідошки мали можливість провести активний відпочинок посеред мальовничих гір в Гребеневі.
Тут діти не лише удосконалювали свої навички та вміння в техніках, загартовували свій дух, але і плавали в басейні, приймали участь в цікавих іграх та естафетах, а також ходили на дискотеку))) І кожен міг відчути себе дорослим, адже батьки були далеко і діти були вільними в своїх діях, звісно під наглядом тренерів.
Весела та дружня атмосфера вирувала в нашому таборі. Цей тиждень був насичений креативом, діти готували цікаві виступи, показували свої таланти і були відкриті новим досягненням.
Ми щиро радіємо, що наша праця приносить радість і вселяє в дітей віру в себе, розкриває та розвиває їх, адже кожна дитинка з вогником в очах їхала додому, серця запалали щастям.
Проте пора додому і ми дружною компанією їхали в переповненому потягу до Львова , та всім було весело, не дивлячись на незручності. Наступного року ми вирушимо знову в гори за новими мріями, за новим натхненнями, за новими успіхами.

Щиро дякуємо усім за чудово проведений час!!!